KAMER BED & BREAKFAST

Comfortabel slapen

B&B Eindhoven City Lodge is fris en vrolijk ingericht. De knusse slaapwagen (8 m2) is geschikt voor 2-3 personen en heeft een ruim privé terras (9 m2) dat uitkijkt op de tuin en het woonhuis dat we zelf ontwierpen.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we onze Bed and Breakfast in Eindhoven zo comfortabel mogelijk ingericht. Er is een aparte badkamer, er liggen handdoeken en badjassen klaar en als het fris is, zetten wij alvast de verwarming voor u aan. In de zomer kunt u het koelkastje in de lounge achter in de tuin gebruiken.

Om één ding kunnen we niet heen: onze tuin ligt lager dan de omgeving. Vanwege de afvoer hebben we daarom een apart toilet gebouwd, op ca. 15 meter afstand van de slaapwagen. Onze gasten hebben er geen problemen mee maar we willen graag dat u vooraf weet wat u mag verwachten!

Bijzonder ontbijten

Wij serveren een uitgebreid ontbijt dat onder meer bestaat uit verschillende dranken, vleeswaren en kaas, yoghurt, cruesli en zoet beleg waaronder eigengemaakte jam van aalbessen of bramen uit onze biologische fruittuin.

U kunt binnen of buiten ontbijten. Binnen klappen we een tafel op in de wagen en zit u ‘bovenop’ de voormalige wielen waar we bankjes van hebben gemaakt. Lekker knus! Als het weer het toelaat kunt u buiten op uw ruime privé terras ontbijten onder de oude kastanje- en beukenbomen met uitzicht op de tuin.

Het ontbijt is geïnspireerd op een boomhutten vakantie in Normandië: daar krijg je elke ochtend een picknickmand vol lekkernijen die je kunt optakelen. Met ‘oh’ en ‘ah’ ontdekten we steeds wat er in zat. Wij vonden dit zo leuk dat we dit idee hebben overgenomen. In de mand zit alles wat u nodig heeft!

Faciliteiten B&B

  • 2×1-persoons boxspringbedden en een 1-persoons (boven)bed
  • 2×1-persoons dekbedden (4-seizoenen)
  • thee- en koffiefaciliteiten
  • handdoeken, badjassen en een kledingkast
  • infrarood verwarming (slaapkamer)
  • straalverwarming (douche en toilet)
  • wastafel en douche met mengkranen, föhn
  • toilet en fonteintje
  • gratis wifi
  • eigen entree

Privacy en tuin

U heeft veel privacy en een eigen opgang. Als de schemer valt, gaan de lampjes langs het pad aan en bij de entree(poort) zit een bewegingsmelder. De Bed and Breakfast ligt beschut in een hoek van onze tuin en kijkt uit op de vele bomen en planten en ons woonhuis. Wij blijven aan de andere kant van de tuin als er gasten zijn in de Bed en Breakfast.

Wij zijn zelf veel buiten, van het voor- tot najaar en laten ook onze gasten graag genieten van de tuin, de eekhoorntjes en de vogels. En dat middenin het centrum van de stad! Het is en blijft een bijzondere plek in Eindhoven die we graag met u delen.